Hiske is flink afgevallen sinds ze in Utopia 2 woont

Hiske is flink afgevallen sinds ze in Utopia 2 woont

Vrouwelijke bewoners Hiske, Christel en Merel zijn op deze nieuwe dag op tijd opgestaan om te gaan sporten. Na ruim een uur hard gesport te hebben zijn de dames er klaar mee en besluiten ze om zichzelf te gaan wegen. Als Hiske op de weegschaal gaat staan schrikt ze. Ze is twintig kilo afgevallen sinds haar binnenkomst in mini samenleving Utopia 2. Daar moet verandering in komen zegt Christel tegen haar. Ze lijkt een beetje bezorgd over Hiske en vindt dat ze wel weer wat kilo’s mag aankomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *