Hiske vindt Adriaan bot, ze heeft ruzie met hem

Hiske vindt Adriaan bot, ze heeft ruzie met hem

Adriaan is tegenwoordig bijna de hele dag in de caravan te vinden waar hij zijn bakkerij heeft opgezet. Hij vindt een schone leefomgeving belangrijk en daarom vraagt hij altijd aan zijn bewoners om hun best te doen om alles schoon te houden door bijvoorbeeld hun schoenen uit te trekken als zij de caravan binnenkomen. Het blijkt dat Hiske deze regel van Adriaan niet heeft nageleefd, waardoor hij nu een beetje geïrriteerd lijkt te zijn. Hij besluit haar aan te spreken en gooit eruit waar hij zich aan irriteert. Vanmorgen zeg je geen goedemorgen en gisteren had je gewoon weer je schoenen aan zegt hij. Hiske lijkt op haar beurt niet goed te begrijpen waar zijn opmerkingen vandaan komen. Je bent echt bot roept ze boos. Ik ben hier zo klaar mee! Het is echt niet normaal Adriaan voegt ze eraan toe. Adriaan loopt vervolgens kwaad weg. Ik ben er helemaal klaar mee fluistert hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *