Shelley en Gerrit hebben een romantische nacht beleefd

Shelley en Gerrit hebben een romantische nacht beleefd

Gisteren heeft Gerrit speciaal voor Valentijnsdag een verrassing voor Shelley geregeld. Hij heeft namelijk de Mongoolse tent romantisch aangekleed, compleet met rozenblaadjes op het bed. De Valentijnsdag verrassing kon Shelley waarschijnlijk wel waarderen, want de twee hebben het erg gezellig met elkaar gehad vannacht en zijn zelfs met zijn tweeën gaan douchen.  Als het tweetal op deze nieuwe dag weer wakker wordt en Shelley en Gerrit wat later de Mongoolse tent uitloopt, staan Franny, Lotus en Erik een stukje verderop te werken. Hey, heb je nachtdienst gehad roept Erik naar Gerrit. De vrouwen giechelen en Shelley probeert zo snel mogelijk met haar handen vol kleding naar haar huisje toe te lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *