Het vele werk lijkt Adriaan teveel te worden

Het vele werk lijkt Adriaan teveel te worden

Wanneer Jessie en Adriaan samen in het keuken staan, lijkt Adriaan op ontploffen te staan. Adriaan maakt sinds kort brood en taarten op bestelling maar lijkt handen tekort te komen. Adriaan loopt geïrriteerd weg, terwijl Jessie achterblijft. Hij heeft echt personeel nodig zegt Jessie in zichzelf. Jessie probeert het uit te leggen aan Erik, die hem wel begrijpt. Jessie is druk bezig met het inpakken van pakketten, terwijl het liever Adriaan zou helpen. Er zijn hier allemaal nietsnutten, die hier helemaal niet doen. Ik kan echt veel meer dan alleen inpakken benadrukt hij. Zal Adriaan hulp krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *