Timothy krijgt een negatieve mail van een samenwerkende partij

Timothy krijgt een negatieve mail van een samenwerkende partij

Wanneer Jens en Jessie samen achter de computer zitten, komt er een mail binnen van de dansleraar. Jessie besluit de mail hardop voor te lezen. “Beste Timothy en Franny, jammer dat er niet genoeg animo was voor het Valentijnsevenement. Wel vinden wij het erg storend hoe de communicatie hierover is verlopen”, begint Jessie met het lezen van de mail. De dansleraar geeft verder aan dat één dag voor het evenement laten weten dat het niet doorgaat, aan de late kant is. Tijdens het lezen van de mail komt Timothy kijken bij de computer. Timothy lijkt nuchter te reageren op de mail en besluit straks te reageren op de mail.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *