De bewoners uit Utopia 2 volgen een workshop in slacklinen

De bewoners uit Utopia 2 volgen een workshop in slacklinen

De bewoners maken zich klaar om gezamenlijk te slacklinen. Robert stelt zich voor aan de bewoners en legt hen uit wat zij vandaag gaan doen. De bewoners lijken enthousiast en Jens mag als eerst over het touw heenlopen. Dit gaat hem gelukkig best goed af met een beetje hulp van de slackline instructeur Robert. Het zonnetje en de lekkere temperatuur lijkt een positieve invloed op de sfeer in de mini samenleving te hebben. Aan de andere kant van het Utopia 2 terrein zijn Erik en Adriaan in de caravan hard aan het bouwen aan de nieuwe bakkerij. De mannen lijken samen een goed team te zijn, aangezien ze al veel vooruitgang hebben geboekt. Wat zal de rest van de dag nog meer brengen? We komen zo terug met meer nieuws uit Utopia 2!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *