Hiske, Christel en Merel bespreken de Brandon fan dag

Hiske, Christel en Merel bespreken de Brandon fan dag

Christel, Merel en Hiske zitten afgelopen avond in hun huisje wanneer Brandon ter sprake komt. Wat vinden jullie nou van de fan dag vraagt Hiske. Geweldig antwoordt Christel. Hij moet het helemaal uitmelken voegt ze eraan toe. Merel haalt haar schouders op en geeft toe dat ze niet weet wat ze ervan vindt. Wat vind jij, His? Hiske legt op haar beurt uit dat ze het een paradox vindt. Ik kan niet goed peilen of hij dit doet om een statement te maken of dat hij het stiekem te gek vindt. Merel knikt en zegt dat hij aandacht wil. Christel denkt dat het een kwestie van beiden is. Hij wil ook laten zien waar de anderen mee bezig zijn benadrukt ze. Hiske laat vervolgens weten dat ze het niet van hem had verwacht maar er wel om kan lachen. Ik vind het wel heel grappig dat er zoiets komt eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *