Jens heeft een workshop slacklinen geregeld

Jens heeft een workshop slacklinen geregeld

De bewoners zijn rustig aan het avondeten in de silo wanneer Jens een mededeling doet. Ik heb voor morgen iets leuks geregeld begint hij. Morgenochtend komt Robbert langs, hij is professioneel slackliner. En hij komt ons een workshop geven voegt hij eraan toe. Hij legt verder uit dat slacklinen inhoudt dat er een touw wordt gespannen tussen twee bomen waarop mensen kunnen balanceren. De bewoners beginnen te juichen. Leuk zegt Franny. Ben jij ook benieuwd naar de workshop?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *