Jessie is trots op Adriaan zijn veganistische leefstijl

Jessie is trots op Adriaan zijn veganistische leefstijl

Adriaan heeft een week lang veganistisch gekookt voor de groep maar nu die week over is, is hij teleurgesteld. Hij vindt het jammer dat de bewoners weer neigen naar dierlijke producten. Jessie is daarom samen met Adriaan in gesprek gegaan. Jessie wil eerlijk zijn tegenover Adriaan maar vooral vertellen wat hij heeft bereikt. De groep is meer gaan neigen naar dierlijke producten. Ik merk het ook bij mezelf. Ik heb soms ook zin in een plak kaas. De motivatie is anders bij jou. Bij jou is het een leefstijl. Waar je wel vanuit moet gaan, is dat je van al die honderdduizend mensen hierbuiten een hele hoop stimuleert vertelt Jessie om Adriaan op te peppen. Adriaan vindt het op zijn beurt jammer dat de interesse er niet van binnenuit is. En geeft aan dat enkel Lotus echt interesse heeft getoond en door heeft gevraagd naar de leefstijl.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *