Jessie vertelt aan Adriaan dat hij een beetje aan het sjansen is met Merel

Jessie vertelt aan Adriaan dat hij een beetje aan het sjansen is met Merel

Jessie en Adriaan staan op het terrein wanneer Merel ter sprake komt. Ik ben een beetje met haar aan het sjansen begint Jessie het gesprek. Maar ik verpak het meer als een grapje voegt hij eraan toe. Adriaan knikt, maar denkt dat het op een gegeven moment te ver gaat. Ik neem hier bewust geen relatie omdat ik denk dat een van de twee dan gevoelens krijgt benadrukt hij. Jessie knikt, maar legt uit dat hij het niet zo ver wil laten komen. Het is gewoon een gezellige meid verzekert hij. Denk jij dat er iets zal opbloeien tussen Jessie en Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *