Merel wil kijken hoe ver Jens gaat voor zijn teddybeer en heeft een plan

Merel wil kijken hoe ver Jens gaat voor zijn teddybeer en heeft een plan

Merel en Gerrit zitten op een bankje wanneer ze over Teddy begint. Ik heb een leuk idee zegt ze. We weten dat Jens en Teddy een onafscheidelijk en mysterieus duo zijn. Dus ik dacht, hoe ver gaat Jens voor Teddy? Ze legt verder uit dat ze het plan had om een e-mail te sturen waarin staat dat Marieke uit Breda ergens op vakantie was en precies zo’n teddybeer is verloren. Ze biedt 500 euro om hem van hem over te kopen. Dat gaat hij waarschijnlijk niet doen. Dan biedt Marieke 1000 euro. Kijken wat hij dan doet voegt hij eraan toe. Gerrit begint te lachen maar denkt dat Jens zijn beer voor geen goud verkoopt. Merel knikt, maar merkt op dat ze dan direct een aanleiding hebben om Jens te ondervragen over zijn knuffel. Fair enough antwoordt Gerrit. Wat vind jij van het plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *