De eerste Brandon fan dag is een feit

De eerste Brandon fan dag is een feit

Brandon heeft iedereen bij elkaar geroepen om een mededeling te doen. Ik heb jullie allemaal bij elkaar geroepen omdat ik iets wil vertellen begint hij. Ik zit hier al ruim 8 maanden en als er iemand hier is die de support-factor vormt, ben ik dat wel. Hij legt verder uit dat hij niet iemand is die zichzelf graag op een podium zet maar liever anderen wil helpen. Maar daardoor hoor ik nog wel eens dat mensen mij niet zien en horen. Daarom wil ik dit voor één dag even aanpassen voegt hij eraan toe. En zegt dat hij zondag 15 maart een zogenaamde Brandon fandag wil organiseren. De Fanstore zal Branstore heten, er komen ‘ I love Brandon shirtjes en er worden Bran-burgers verkocht. De bewoners beginnen direct te juichen. Heel leuk zegt Christel. Wat vind jij van het idee? En denk jij dat het wat oplevert?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *