Timothy praat met Hiske over de ring voor Franny

Timothy praat met Hiske over de ring voor Franny

Hiske en Timothy lopen over het Utopia 2 terrein wanneer de ring ter sprake komt. Zondag om half tien zijn wij de hele dag ringen aan het maken zegt Timothy. Hiske begint al snel te glimlachen. Echt? Te gek voegt hij eraan toe. Timothy Utopiaan legt verder uit dat ze 99,9% zilveren ringen gaan maken en de juwelier alle materialen mee zal nemen. Het zou echt mooi zijn als jij dan erna je droom kan voortzetten en meer ringen kan gaan maken. Hiske knikt en zegt dat ze er heel blij mee is. Hoe zal Franny maandag reageren op Timothy zijn aanzoek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *