Ruud en Rowena verlaten het Utopia 2 terrein met enige twijfels

Ruud en Rowena verlaten het Utopia 2 terrein met enige twijfels

Als Ruud en Rowena de bewoners uitgebreid hebben gesproken en hen tips hebben gegeven, is het tijd om de vegan taart uit Adriaans zijn bakkerij te ontvangen. Als het aan Rowena ligt, bleef ze het liefst nog wel even in Utopia 2. Ruud loopt richting de poort met Jessie samen en Rowena blijft achter bij de bewoners. Even later besluit Rowena om toch maar met Ruud samen de poort uit te lopen. Het was een waar genoegen om jullie te ontmoeten. Ik vind het heel jammer dat ik moet gaan, dat meen ik serieus. Ik had heel graag gebleven, spreekt Rowena de groep toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *