Oud bewoners Ruud en Rowena komen langs in Utopia 2

Oud bewoners Ruud en Rowena komen langs in Utopia 2

Ruud en Rowena, uit Utopia 1,  hebben zojuist de mini samenleving betreden. Ze worden vriendelijk ontvangen door de bewoners en krijgen een uitgebreide rondleiding. Zo gaan ze ook even langs bij dieren, Ruud en Rowena nemen tevens uitgebreid de kans om met de bewoners te praten. Rowena vertelt aan de vrouwelijke bewoonsters dat ze het heel fijn vindt om weer in Utopia 2 te zijn en een verliefd gevoel krijgt als ze terugdenkt aan de mooie momenten in haar Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *