Mike is erg blij wanneer hij een brief ontvangt

Mike is erg blij wanneer hij een brief ontvangt

Terwijl Mike aan het bouwen is in de zon, komt Timothy met een leuke verrassing voor hem. Timothy loopt naar Mike toe met een brief verstopt achter zijn rug en haalt deze tevoorschijn wanneer hij bij Mike is. Mike is blij wanneer hij de post ziet en geeft aan dat hij dit niet had verwacht. Daar was ik aan toe, geeft Mike aan terwijl hij de post opent. Mike gaat in zijn boomhut zitten en begint met het lezen van zijn post. Wat zal er in de post te lezen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *