Brandon wil Adriaan verrassen omdat hij zo goed bezig is met zijn bakkerij

Brandon wil Adriaan verrassen omdat hij zo goed bezig is met zijn bakkerij

Adriaan is al een tijd bezig met zijn eigen bakkerij en dit gaat hem goed af. Hij krijgt veel aanvragen binnen en ook zijn werkplaats wordt omgetoverd zodat hij zich binnenkort volledig kan focussen op bakken. Brandon vindt dat Adriaan goed bezig is heeft een leuk idee bedacht. Hij vraagt Erik om hulp en legt zijn idee uit. Kan jij met mij een mooi bord maken voor buiten vraagt Brandon enthousiast aan Erik. Zijn idee is om een bord te maken met de tekst Adriaans ambachtelijke bakkerij. Erik ziet dit idee wel zitten en stemt in. Hoe zal Adriaan reageren op deze verrassing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *