Hiske en Christel bespreken de situatie tussen Jessie en Merel, gaan ze nog zoenen?!

Hiske en Christel bespreken de situatie tussen Jessie en Merel, gaan ze nog zoenen?!

Wanneer Christel en Hiske een rondje lopen samen, komen Jessie en Merel ter sprake. Volgens Christel lopen de twee een beetje om elkaar heen en zou het zomaar kunnen dat ze elkaar leuk vinden. Denk jij dat het wat gaat worden tussen Jessie en Merel? vraagt Christel aan Hiske. Ze vinden elkaar wel echt leuk voegt Christel er verder aan toe. Hiske vindt het een lastige situatie. Dit omdat Jessie volgens haar heeft aangegeven geen relatie te willen in Utopia 2. Maar gaan ze een keer zoenen vraagt Christel zich af. Hiske heeft geen idee maar hoopt van wel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *