Hiske en Christel organiseren een strandfeestje

Hiske en Christel organiseren een strandfeestje

Het is vandaag een warme dag en Christel en Hiske willen daar graag van genieten. Ze bereiden daarom een strandfeestje voor. Vorig jaar was Palma Beach nog vol in gebruik maar door de kou, waren de bewoners er weinig te vinden. Daarom versieren Christel en Hiske het strand met planten, een tafel en zit plekken. Ook frisdrank mag niet ontbreken en lekkere broodjes. Een moment later schuiven er anderen aan om te genieten van de zon. Wat brengt deze rustige, warme zaterdag middag nog meer?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *