Gerrit en Jens voelen Jessie flink aan de tand over Merel

Gerrit en Jens voelen Jessie flink aan de tand over Merel

Gerrit en Jens zijn heel nieuwsgierig naar hoe het nou eigenlijk zit tussen Jessie en Merel. Veel bewoners denken dat er wat kan ontstaan tussen de twee. Daarom voelen Gerrit en Jens de Jessie aan de tand. Jessie schiet al snel in de verdediging wanneer ze over gaan op het onderwerp. Als ik het wil, dan had ik alle vrouwen al gepakt zegt hij vol zelfvertrouwen. Dat is grootspraak reageert Gerrit. Ondertussen loopt Hiske langs en Jens ziet een kans om snel een grap te maken. Hiske, zou je Jessie doen? vraagt hij vlug. Nee antwoordt ze snel. Jens en Gerrit moeten direct lachen. Dit bewijst eigenlijk dat Jessie in ieder geval niet alle vrouwen kan krijgen. F*ck you reageert Jessie snel terug. Iedereen schiet in de lach.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 10:04

    hahahaha gaat die Jessie af dan, kapsones dat hij iedere vrouw wel kan krijgen. Sowieso Lotus ook niet, wat denkt dat griezeltje wel .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *