Franny is goed bezig fitter te worden en wil dit plan doorzetten

Franny is goed bezig fitter te worden en wil dit plan doorzetten

Shelley, Lotus en Franny is samen gaan sporten en dat trekt ook Brandons aandacht. Hij is namelijk nog altijd fan van sporten en kijkt toe. Jullie zijn lekker bezig. Klinkt misschien stom maar je ziet echt verandering. Alles gaat soepeler gaat Brandon verder. Het voelt ook beter laat Franny trots weten. Eerst drukte ik op met mijn benen en nu gewoon voegt ze eraan toe. Na alle complimenten lijkt Franny nog niet klaar te zijn met bewegen, want ze wil direct verder gaan met het schoonmaken van de silo. Let’s clean de silo zegt ze vol enthousiasme aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *