Merel en Jens hebben een knusse tijd op de bank

Merel en Jens hebben een knusse tijd op de bank

Jens heeft al een aantal keer duidelijk gemaakt dat hij een oogje heeft op Merel. De afgelopen weken heeft hij zijn best gedaan om haar hart te veroveren maar Merel liet blijken hier geen interesse in te hebben. Zo wil ze liever een echte man iets wat Jens volgens haar niet is. Vandaag hebben de bewoners een rustige relaxte dag achter de rug. Zo hebben ze gezellig samen op Palma beach  geborreld en hing er een goede sfeer in Utopia 2. Tegen de avond verhuizen de bewoners van Palma beach naar de silo toe om de warmte op te zoeken. Merel en Jens nemen samen plaats op de bank, waarbij Jens eerst zijn hoofd lief op Merel haar schoot legt. Wat later, gaat Merel op de bank liggen en kan Jens het niet laten om lekker tegen haar aan te kruipen. Hij pakt haar hand vast en kriebelt lief over haar been heen. Zal er dan toch iets ontstaan tussen de twee?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *