De eerste sollicitanten voor Adriaan zijn bakkerij zijn binnen!

De eerste sollicitanten voor Adriaan zijn bakkerij zijn binnen!

Jessie komt afgelopen avond bij Adriaan aanlopen met een twee velletjes papier. Hij heeft twee e-mails uitgeprint. Adriaan gaat er goed voor zitten. Jessie laat vervolgens weten dat Adriaan al twee sollicitanten heeft en dat hij ze al snel op bezoek gaan komen. Adriaan wil al snel weten wie het zijn. Jessie begint Van Patricia, vrijwilligster. Ik ben vrij flexibel. Adriaan lijkt al snel enthousiast te zijn. Ook op de tweede reageert hij positief. Aankomende maandag kan ik wel langskomen. Hoe laat kan ik langskomen staat er ook in een van de brieven. Jessie geeft aan dat hij al heeft gereageerd en dat ze allebei die dag al vroeg langskomen voor een gesprek, dus Adriaan moet zich voorbereiden. Bovendien moet Adriaan zelf wat vragen opstellen. Zal een van de sollicitanten Adriaan gaan helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *