Adriaan en Gerrit krijgen een sportmassage ter voorbereiding op de bokswedstrijd

Adriaan en Gerrit krijgen een sportmassage ter voorbereiding op de bokswedstrijd

Adriaan zit in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. Ik kom je even een beetje extra motivatie geven begint hij het gesprek. En legt verder uit dat er een aantal mensen zijn die zijn overgestapt van team Adriaan naar team Gerrit. Je moet ze laten zien dat ze de foute keuze hebben gemaakt voegt hij eraan toe. Adriaan knikt, maar laat weten dat hij er rustig onder is. Ik heb er echt zin in, ik kan niet wachten eindigt hij.

Niet veel later krijgen beide boks kandidaten een massage. Sportmasseur Hans Smits is namelijk in Utopia 2 gearriveerd om een sportmassage aan Adriaan en Gerrit te geven. Welkom in Utopia zegt Adriaan terwijl hij hem een hand geeft. Samen lopen ze richting Shelley die de masseur voor het tweetal geregeld heeft. Hallo zegt Shelley vrolijk. Adriaan is de eerste bokser die een massage krijgt en Gerrit is de tweede voegt ze eraan toe. Hans knikt en legt daarna uit dat hij met beide mannen een halfuur bezig zal zijn. Hoe zal de wedstrijd zijn? We komen er snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *