De bewoners uit Utopia 2 zijn verdeeld over wie de bokswedstrijd gaat winnen

De bewoners uit Utopia 2 zijn verdeeld over wie de bokswedstrijd gaat winnen

Jessie en Jens lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie over de bokswedstrijd begint. Als het goed is, is er vandaag opnieuw aan iedereen gevraagd wie zij denken dat er gaat winnen. Jens knikt en zegt dat hij op Gerrit heeft ingezet. Hij is tien kilo zwaarder en heeft getraind met iemand die al heel vaak wereldkampioen is geweest voegt hij eraan toe. Jessie knikt maar merkt wel op dat Adriaan heel gespierd is. Wat later hangt het tweetal een lijst op in de silo met daarop de namen van de bewoners die achter Gerrit staan en de namen van degenen die in team Adriaan zitten. Het waren er tien die voor Adriaan waren maar nu maar nog acht valt Jessie op. Wie zijn er overgestapt? Jens kijkt en ziet dat het Merel en Franny zijn. Jessie besluit direct naar Merel te gaan om haar om de reden te vragen. Ben je overgestapt? vraagt Jessie wanneer hij haar op het terrein ziet. Merel knikt en geeft aan dat ze denkt dat Gerrit gaat winnen. Hij heeft meer kracht en weegt meer. Maar stiekem hoop ik wel dat Adriaan gaat winnen. Wie gaat er volgens jou de bokswedstrijd winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *