Shelley en Gerrit groeien wederom naar elkaar toe, bloeit er iets op?!

Shelley en Gerrit groeien wederom naar elkaar toe, bloeit er iets op?!

Shelley en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer Gerrit oude brieven tevoorschijn haalt. Kijk, deze heb ik bewaard zegt hij. Shelley moet lachen. Dat zijn leuke herinneringen zegt ze terwijl ze de brief aanneemt. Strijden om haar. Ik heb het gevoel dat Shelley en ik best gaan klikken leest ze voor. Shelley lacht wederom en geeft toe dat het destijds erg leuk was. Maar nu is het niet meer leuk benadrukt ze. Gerrit knikt maar geeft aan dat dit grotendeels door haar komt. Moet je nagaan hoe verliefd ik op je was. Shelley lacht, goede oude tijd voegt ze eraan toe.

Als Shelley weg is komt niet veel later Merel de Mongoolse tent binnen lopen. Jij en Shelley trekken wel steeds meer naar elkaar toe hè begint ze het gesprek. Gerrit begint te lachen. En legt uit dat ze alles hebben uitgesproken maar er verder niets gaande is. Het is een leuke chick, maar een relatie werkt gewoon niet benadrukt hij. Merel knikt maar vraagt zich toch af of Shelley wel echt in een apart bed heeft geslapen. Ik zie het nog wel gebeuren zegt ze. Poging 634 gaat ze verder. Gerrit schudt zijn hoofd. Het heeft gewoon niet gewerkt. En dan kunnen we wel weer een relatie beginnen, maar dat gaat gewoon niet verzekert hij.

Franny en Shelley lopen ondertussen over het Utopia 2 terrein wanneer Franny over Gerrit begint. Hoe was je nacht, je hebt bij hem geslapen toch? Shelley knikt en vertelt dat het fijn was. Ze legt uit dat er niets bijzonders is gebeurd maar het wel fijn is om bij hem in de buurt te zijn. Dus jullie zijn nu gewoon vrienden? vraagt Franny door. Shelley knikt. Ja, we zijn vrienden. En verder… Nee eindigt ze het gesprek. Denk jij dat de twee toch nog bij elkaar komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *