Jessie uit zijn frustraties bij Merel en Brenda

Jessie uit zijn frustraties bij Merel en Brenda

Merel, Jessie en Brenda staan op de werkplaats wanneer de mannelijke bewoner over Shelley begint. Is het altijd al zo geweest dat ze nooit iets voor een ander heeft gedaan? Merel knikt. Bij de vorige evenementen deed ze ook haar eigen ding. Jessie kijkt verbaasd en geeft aan dat hij Shelley niet begrijpt. Ik had haar gevraagd om me wakker te maken ’s ochtends nadat ze de dieren water heeft gegeven, maar dat is niet gebeurd. Brenda knikt en vertelt dat dit de reden is waarom ze geen zin meer heeft om de haren en make-up van haar modellen te verzorgen. Zo gaat het altijd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *