Merel is morgen jarig en daar hoort een verassing bij vindt Jessie

Merel is morgen jarig en daar hoort een verassing bij vindt Jessie

Morgen is Merel jarig en dat laten de bewoners natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Het originele plan is om vanavond het laatste uur een verjaardagsstoel te maken, ergens midden in de tent, begint Jessie wanneer hij Hiske tegen het lijf loopt. Dan kan ze daar gaan zitten met een kroon op. De vrouwelijke bewoonster begint meteen te lachen. Leuk, zegt ze. Jessie vervolgt dat wanneer de kroon vandaag binnenkomt hij direct zal beginnen met het maken van een verjaardagsstoel in de boot. Het moet wel geheim blijven, dus we moeten haar afleiden. Wat zou Merel van de verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *