De bewoners maken een taakverdeling voor het boksgala

De bewoners maken een taakverdeling voor het boksgala

De vergadering gaat verder. Hiske vertelt dat ze druk bezig is geweest met het draaiboek voor het boksgala en vertelt dat deze er ook zal komen voor de Chinese nieuwjaarsmarkt. Er zijn natuurlijk ook taken die verdeeld moeten worden. Er zijn mensen nodig voor achter de bar, de vip-tafels en er zijn enkele dames nodig die rondemiss willen zijn. Shelley vertelt dat ze graag achter de merchandise kraam wil staan en ook rondemiss zal zijn. Tevens zal Brenda ook achter de bar gaan staan en zullen Lotus en Jens de vip-tafels bedienen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 14:16

    Natuurlijk lotus bij de vip tafels ze wilt echt gewoon in de belangstellening staan dat doet ze altijd ,,zelfs als een bezoeker voor een andere bewoonster komt staat zei altíjd meteen voor aan en wilt de aand acht hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *