Zijn Mike en Lotus hun slaapplek kwijt?

Zijn Mike en Lotus hun slaapplek kwijt?

Het is tijd voor de vergadering. De bewoners verzamelen zich in de silo. Jessie en Adriaan hebben gisteren met elkaar besproken dat de bewoners eigenlijk te veel koffie drinken en vinden dat ze hier op kunnen bezuinigen. Koffie vind ik een luxeproduct laat Adriaan weten. De groep kan ook veel geld besparen als ze boodschappen gaan bestellen bij de groothandel. Helaas hebben de bewoners geen plek voor een voorraad dus zullen ze een grote vriezer moeten gaan bestellen. De afgelopen dagen hebben Mike en Lotus samen op de eerste verdieping van de silo geslapen. Helaas lijken de bewoners het hier niet mee eens te zijn en bespreken ze dat de eerste verdieping geen slaapruimte moet zijn. Mike en Lotus, die niet aanwezig zijn bij de vergadering, liggen nog in bed op de eerste verdieping. Als ze merken dat hun namen genoemd worden, doen ze hun best om te horen wat er wordt gezegd tijdens de vergadering. Wat zullen Mike en Lotus ervan vinden dat ze niet meer in de silo mogen slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *