Jessie heeft genoeg van de afspraken die niet nagekomen worden en loopt boos weg

Jessie heeft genoeg van de afspraken die niet nagekomen worden en loopt boos weg

Franny, Jens en Timothy bereiden het ontbijt voor van vandaag. Er is afgesproken dat de bewoners om half 9 gezamenlijk zouden ontbijten en dat ze daarna meteen zouden gaan vergaderen. Helaas heeft niet iedereen dit goed begrepen, want het ontbijt staat pas om 9 uur klaar. Vooral Jessie ergert zich hieraan. Staat jan l*l weer om 6 uur klaar om te vergaderen, laat hij weten. Ik word doodziek van de mensen hier. Stelletje kneuzen, roept hij na terwijl hij kwaad de silo uitloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • Ruud at 14:07

      Nee hij heeft gewoon gelijk afspraak moet je na komen ..je kan bij je baas ook niet te laat komen voor je werk of vergadering ..dus daar hebben ze daar schijt aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *