Mike en Jens praten over Jessie die volgens hen oprecht een goede intentie heeft

Mike en Jens praten over Jessie die volgens hen oprecht een goede intentie heeft

Mike en Jens zitten afgelopen avond in de silo wanneer Jessie ter sprake komt. Ik begrijp dat hij nare kanten heeft maar hij heeft wel een belangrijke waarde in de groep zegt Jens. De nieuwste bewoner legt verder uit dat hij heeft gemerkt dat Jessie oprecht goede intenties heeft alleen moet werken aan de manier waarop hij de dingen brengt. Mike is het met hem eens. Ik heb al wekenlang gezegd dat hij het milder moet brengen maar hij doet er niets mee voegt hij eraan toe. Jens gaat verder dat Jessie alles op de rit wil krijgen en hij hem daarin steunt. Mike knikt en legt uit dat hij hem ook wel wil bijstaan maar hij ook moet luisteren naar wat hij zegt. Anders gaat het niet werken eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *