Franny heeft een leuke verrassing voor jarige Timothy

Franny heeft een leuke verrassing voor jarige Timothy

Alle bewoners hebben zich afgelopen avond in de silo verzameld om de verjaardag van Timothy te vieren. Voor het feestje kan losbarsten, heeft Franny eerst nog een verrassing voor hem. Ze voert een moderne dans uit op het nummer All of you van John Legend. Alle bewoners kijken vol bewondering toe en Timothy lijkt zeer trots te zijn op zijn vriendin. Na afloop geeft hij haar dan ook een lange knuffel en kan het feest beginnen. Het ging er gezellig aan toe en als het feestje tot een einde is gekomen, is de kalmte in de mini samenleving wedergekeerd. Jessie en Adriaan hebben al aangekondigd naar bed te zullen gaan, terwijl Jens, Mike, Gerrit, Lotus, Christel, Hiske, Franny, Brandon, Brenda en Erik nog wat na kletsen in de silo. Er wordt onder meer gepraat over dieren, de financiën en camera’s. Wat zal de rest van de avond brengen? We komen er zo nog op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *