Gerrit probeert Jessie te adviseren na de discussie die hij gevoerd heeft

Gerrit probeert Jessie te adviseren na de discussie die hij gevoerd heeft

Jessie heeft een flinke discussie gehad met Mike en Lotus. Gerrit besluit afgelopen avond zijn mannelijke mede bewoner hierom te adviseren. In hun ogen verspreid jij alleen maar negativiteit, wat hen erg aantrekt zegt hij. Volgens hem zou Jessie hier wat meer rekening mee moeten houden. Op die manier zullen ze bijdraaien en krijg je de groep jouw kant op voegt hij eraan toe. Jessie knikt maar vraagt zich af of Mike en Lotus niet de enige twee zijn die een negatieve houding hebben. Ik krijg niet eens de kans om mijn zinnen af te maken. Het is een persoonlijke kwestie benadrukt hij. Gerrit knikt maar zegt wel dat hij wellicht toch wat meer met positiviteit moet gaan strooien. Zal Jessie hier ook echt iets mee gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *