Jessie praat met Mike na over de eerdere discussie

Jessie praat met Mike na over de eerdere discussie

Jessie, Mike en Lotus hebben een heftige discussie gehad dit omdat het koppel geen zin meer heeft om de vergaderingen bij te wonen. Nadat Lotus is weggelopen, blijft Mike achter om met Jessie te praten. Het maakt niet uit wat ik zeg, ik krijg altijd een aanval van jullie twee zegt Jessie. We zijn een boot die richting een rots aan het varen is voegt hij eraan toe. Mike knikt, maar zegt wel dat het misschien wel goed is om een keer te botsen. Wellicht dat de groep dan weer keihard aan het werk gaat zoals in het begin. Jessie zucht en laat weten dat hij zijn uiterste best doet. We hebben nu een uur lang gediscussieerd, alleen omdat we morgen een uur bij elkaar willen komen in de vergadering. En vertelt dat als Mike hier geen zin in heeft, hij gewoon niet moet komen. Ik zie het wel zegt Mike op zijn beurt. Daarmee lijkt de discussie ten einde..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *