Hiske is klaar met de eindeloze discussies

Hiske is klaar met de eindeloze discussies

Timothy en Hiske lopen op het Utopia 2 terrein wanneer Timothy over Jessie en Lotus begint. Dat is een heftige discussie daar in de silo zegt hij. Hiske knikt en zegt dat ze er helemaal gek van wordt. Ik weet het allemaal niet meer en ben er klaar mee. Ik wil dat Utopia vooruitgaat en niet dat we alleen maar aan het ruziën zijn voegt ze eraan toe. Timothy zucht. Het is een eindeloze discussie benadrukt hij. En vertelt verder dat hij Jessie heeft geobserveerd en heeft gezien dat hij mensen alleen maar van hun werk afhoudt. Hiske denkt daarentegen dat Jessie de kennis wel in huis heeft.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *