Timothy en Mike lijken Jessie niet als leider te zien

Timothy en Mike lijken Jessie niet als leider te zien

Mike, Franny en Timothy zijn bezig in de bouwplaats. Hij is aardig aan het woord, he? begint Mike het gesprek. Franny en Timothy zijn het met hem eens. Hij is hoofd samenleving grapt Mike verder. Timothy is het hier niet mee eens en ziet Jessie niet als het hoofd van de mini samenleving. Ik ben zelf hoofd. Oprotten gaat Timothy verder. En laat ook nog weten dat hij zich niet door Jessie laat vertellen wat hij wel en niet mag doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *