Mike is niet blij met hoe Jessie Erik commandeert

Mike is niet blij met hoe Jessie Erik commandeert

De silo heeft sinds een aantal dagen een bovenverdieping en om daar te komen, wordt er voorlopig nog gebruik gemaakt van een ladder. Jessie vindt het tijd voor een nieuwe trap maar lijkt het een beetje te overhaasten. Wanneer hij in gesprek gaat met Erik en Mike, lijken de twee niet blij te zijn met de manier hoe Jessie communiceert. Na het gesprek staan Mike, Christel en Erik samen in de silo na te praten. Je moet je niet op laten jagen hoor, Erik. Niet doen begint Mike tegen zijn mede bewoner. Erik begrijpt Mike wel en geeft aan dat hij dat ook zeker niet van plan is. Hij moet namelijk ook op zijn gezondheid letten en niet haastig gaan klussen. Mike is daarom Jessie compleet zat. Het interesseert ze allemaal geen reet die silo. En dan willen ze nu een trap. Puntje bij paaltje lopen ze toch weg gaat Mike gefrustreerd verder tegen de twee anderen. Ga eens even geld verdienen, dan kunnen we verder met bouwen voegt hij eraan toe. Erik is het eens met Mike maar lijkt het wel wat lastiger hebben met het tegenspreken van Jessie. Ook Christel valt dit op. De twee merken dat Jessie een hele sterke wil heeft en vooral goed kan delegeren. Mike geeft Erik daarom een tip mee. Anders zeg je tegen hem. Ik maak dit eerst af en dan pas ga ik aan de trap. Zal alles goed aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *