Merel, Brenda en Hiske hebben het plan Jessie en Mike weer dichter bij elkaar te krijgen

Merel, Brenda en Hiske hebben het plan Jessie en Mike weer dichter bij elkaar te krijgen

Jessie en Mike kunnen steeds minder met elkaar door een deur. Mike is zelfs zo ver dat hij niet eens meer een gesprek aan wil gaan met Jessie. Hiske Merel en Brenda zijn het met elkaar eens dat ze beiden mannen nodig hebben in Utopia 2. Het is de bedoeling dat ze samen gaan werken zegt Hiske wanneer ze een interventie aan het plannen zijn. Hiske is bereid te bemiddelen in het gesprek. De vrouwen bedenken vervolgens een plan waarbij ze beide mannen ervan overtuigen om naar een interventie te komen voor de ander. Het lijkt Brenda een goed idee dat de mannen de irritaties die ze hebben naar elkaar toe opschrijven zodat alles wordt besproken. De vrouwen besluiten dan ook dat ze de twee naar het Martelhöfke loodsen met een smoes. Het gaat om de toekomst van Utopia sluit Hiske af. Wanneer zal de interventie echt plaatsvinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *