Jessie ontvangt voor de eerste keer in Utopia 2 post van het thuisfront

Jessie ontvangt voor de eerste keer in Utopia 2 post van het thuisfront

Jessie ontvangt voor de eerste keer in Utopia 2 post. Hij besluit om deze in alle rust in zijn boot te lezen. Maar voor Jessie zich in zijn boot nestelt wenst Adriaan hem nog even succes. En als je ouders zeggen dat ik slechte dingen over je zeg achter je rug om, dat is niet waar grapt hij er nog achteraan. Eenmaal in de boot aangekomen gaat Jessie er lekker voor zitten, hier opent hij om de beurt de enveloppen. Naast de post van familieleden benoemt hij ook dat hij post heeft gekregen van een aantal bewoners uit Utopia 1. Het ziet ernaar uit dat de post Jessie goed doet. Terwijl hij zijn post nog leest komen Hiske en Christel kijken hoe het met Jessie gaat. Vol trots laat Jessie een aantal foto’s zijn die hij heeft ontvangen. Niet veel later loopt ook Adriaan naar zijn mede bewoner toe om te kijken hoe het met hem gaat en hem zijn eten te brengen. Tot zijn verbazing treft Adriaan Jessie aan samen met Christel en Hiske en daarom besluit hij hem zijn eten te geven en daarna direct rechtsomkeert te maken. Hij is teleurgesteld zegt Hiske. En legt uit dat Adriaan had aangegeven dat hij met zijn maatje zijn post wilde gaan lezen. Jessie begrijpt wel dat Adriaan teleurgesteld is en vindt het ook best sneu voor hem. Nu heb jij het gedaan His zegt Christel. Jij wist dat hij dat wilde. Als Adriaan gezegd had dat hij met mij wilde lezen dat had ik op hem gewacht geeft Jessie op zijn beurt aan. Als ik één iemand had moeten kiezen om mijn post mee te lezen was dat Adriaan laat hij de dames nog weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 118    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *