Gerrit nodigt Shelley uit voor een verrassing

Gerrit nodigt Shelley uit voor een verrassing

De bewoners zijn afgelopen avond extra vroeg naar bed gegaan vanwege de kou en de emotionele toestanden. Gerrit en Shelley zijn nog wakker. Gerrit nodigt Shelley dan ook uit in de Mongoolse tent. Nog voordat Shelley is gearriveerd, bereidt hij zich voor. Hij zegt hardop dat hij Shelley haar jas aanneemt en drinken voor haar klaar heeft staan. Een moment later arriveert zijn vrouwelijke mede bewoonster. De twee beginnen een gesprek over relaties en over zekerheden in de mini samenleving. Vervolgens biedt hij zijn excuses aan bij Shelley. Sorry dat ik kwetsende dingen heb gezegd. Ik heb echt respect voor je zegt hij tegen haar. Shelley luistert aandachtig en twijfelt over wat ze moet zeggen. Ook vertelt Gerrit dat hij niet zoals Timothy is. Dit raakt Shelley meer. Maar of het ooit nog goed komt tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *