Is Franny jaloers op vriend Timothy?

Is Franny jaloers op vriend Timothy?

Timothy en Franny lopen afgelopen avond over het terrein wanneer het gesprek over pilsen met de boys ter sprake komt. Toen ik zei dat ik vrouwen wilde zien, bedoelde ik de vrouwen op het terrein zegt Timothy. Ik dacht dat het evenement inhield dat we dan met de mannen bier gingen drinken en de vrouwen er gewoon bij kwamen zitten voegt hij eraan toe. Franny schudt haar hoofd. Je zei dat je verkocht was bij het woord vrouwen. En ik mag er niet bij zijn gaat ze verder. Timothy antwoordt dat hij dat helemaal niet zei. Ik bedoelde het helemaal niet op die manier. Ik wil juist dat je er dan bij bent benadrukt hij. Ben je jaloers? vraagt Timothy wat later. Franny schudt haar hoofd. Ik ben helemaal niet jaloers. Misschien een beetje. Timothy lacht en geeft haar een kus. Je hoeft echt niet bang te zijn om mij kwijt te raken eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *