Jens en Gerrit verzinnen een nieuw concept, pilsen met the boys

Jens en Gerrit verzinnen een nieuw concept, pilsen met the boys

Jens, Gerrit, Timothy en Brandon zitten afgelopen avond in de silo wanneer Jens een nieuw idee oppert. Pilsen met de boys. Hik legt uit dat het een vrij simpel concept is. Bier, gezelligheid en vrouwen. Timothy glimlacht. Nou ben ik verkocht voegt hij eraan toe. Jens vervolgt dat het publiek dan een tientje betaald voor de entree en ze het evenement zo vaak mogelijk in de week willen organiseren. We moeten nog even werken aan het concept, maar het is voornamelijk bier benadrukt hij. Gerrit knikt en voegt eraan toe dat het wel voornamelijk een ding is van de twee mannen. Timothy lacht maar vindt dat de andere mannen ook mogen komen aangezien de titel boys zegt. Of anders beginnen Brandon en ik ook een pilsen met de boys. Wat later lopen Jens en Gerrit over het Utopia 2 terrein. Oké, dat ging niet zo goed zegt hij. Maar laten we het evenement gewoon online zetten gaat hij verder. Jens stelt voor om het morgen te doen. Doen we er bittergarnituur bij.

Nog wat later lopen Jens en Gerrit weer over het terrein wanneer ze Jessie tegen komen. Heb je ons idee al gehoord? vraagt Jens. Je weet dat Gerrit en ik dezelfde hobby hebben voegt hij eraan toe. Jessie lacht en zegt drinken. Jens knikt en legt uit dat ze daarom een fantastisch concept hebben bedacht. Pilsen met de boys. Gerrit legt uit dat de inleg 12,50 euro is en mensen korting kunnen krijgen als ze hun studentenpas kunnen laten zien. Dan organiseren we een gezellige avond en kan iedereen onbeperkt drinken gaat hij verder. Jessie lacht wederom. Hoe kan ik dit plan nou afwijzen? eindigt hij. Gaat het een succes worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 11:34

    Dus nog meer zuipen in Utopia want de bewoners gaan natuurlijk gewoon meedoen met zuipen. Dat houd je toch niet tegen. En dat wederom zonder overleg met de andere Utopianen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *