Jessie, Jens en Gerrit praten na over de gekraakte kluis

Jessie, Jens en Gerrit praten na over de gekraakte kluis

Echt heel slim om het op deze manier op te zetten begint Jens het gesprek met Gerrit. Echt een top idee voegt hij eraan toe. Jessie is het met hem eens en legt uit dat hij anders elke dag was gaan kijken of het geld nog in de kluis zat. Hij is dus niet veilig. We moeten een nieuwe laten komen benadrukt hij.
Samen loopt het drietal richting de boot om de opengebroken kluis hier neer te zetten. Deze kluis heeft drie dagen overleefd merkt Jessie lachend op. Maar goed dat we erachter zijn gekomen eindigt hij. Hoeveel zal de nieuwe kluis kosten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *