Timothy krijgt de kans om de kluis in Utopia 2 te kraken

Timothy krijgt de kans om de kluis in Utopia 2 te kraken

Jessie, Jens en Gerrit lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie over de kluis begint. Ik denk dat het goed is om de proef op de som te nemen begint hij. Laten we Timothy de kans geven om de kluis open te maken. Ik denk niet dat het hem lukt voegt hij eraan toe. Gerrit vertelt dat Timothy een tijdje geleden tegen Lotus en Mike zei dat hij hem makkelijk kon kraken. Jessie knikt en zegt dat hij er wel aan dacht om het papiergeld uit te halen. Dan laten we er exact 200 euro muntgeld in zitten. Jens knikt en stelt voor om spelregels op te stellen. Je mag alleen je handen gebruiken, bijvoorbeeld? Jessie knikt. Of een schroevendraaier bijvoorbeeld. Maar we moeten niet hebben dat de kluis straks niet meer bruikbaar is benadrukt hij. Gerrit zegt op zijn beurt dat hij Timothy een beetje kent en hij nooit zou kijken naar het idee achter de kluis. Hij zal grof geweld gebruiken of kijken naar draadjes die hij los kan maken. Oké, dan is grof geweld toegestaan zegt Jessie wat later. Als we Timothy nu niet de kans geven om de kluis open te breken, doet hij het wel op een ander tijdstip. En vertelt verder dat hij wil weten of de kluis werkt en in het geval dit niet zo is, ze een bankkluis moeten bestellen. Hij besluit de kluis direct te halen.

Niet veel later hebben Gerrit, Jens en Jessie alle bewoners erbij gehaald met de mededeling dat er iets leuks gaat plaatsvinden. Samen lopen ze naar de eerste verdieping van de silo. Hier staat de kluis met een doek eroverheen opgesteld, met gereedschap eromheen. Ik dacht eraan om je de kluis te laten openbreken begint Jessie tegen Timothy. Ik had toch al het idee dat ie een keer gekraakt zou worden voegt hij eraan toe. Timothy begint te lachen en geeft toe dat hij inderdaad het plan had om de kluis open te breken. Niet om er iets uit te halen maar om er een papiertje in te leggen. Jessie lacht en zegt dat hij er liever bij wil zijn in het geval er zoiets gebeurt. Wat later begint Gerrit met de officiële aankondiging. Ik hoorde je een tijdje geleden zeggen dat je de kluis binnen een uurtje zou kunnen openbreken zegt hij. Je zei net ook al dat je inderdaad van plan was om dit te doen. Daarom krijg je van ons een uur de tijd om ‘m te kraken. Timothy lacht en legt uit dat hij het gereedschap vast niet nodig zal hebben. Hierop gaat hij van start. Het heeft hem wat gereedschap, leeswerk en grof geweld gekost maar uiteindelijk is het Timothy met behulp van een slijptol gelukt om de kluis te kraken. Hij is er doorheen roept Merel. Na een daverend applaus, geven Jessie en Timothy elkaar een high five. Nu moeten we samen een nieuwe bestellen zegt Jessie. Gelukkig zat er geen briefgeld in, want dat was in de brand gevlogen eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *