Gaat Jens Merel ten huwelijk vragen?!

Gaat Jens Merel ten huwelijk vragen?!

Jens en Merel zitten aan de rand van de vijver te kletsen wanneer Jens over het huwelijksaanzoek van Timothy begint. Ik vraag me af wat je op de 17e doet vraagt hij. Als Tim van plan is om een aanzoek op de 18e te doen, ga ik het op de 17e doen voegt hij eraan toe. Merel begint al snel te lachen. Dat is echt heel grappig voegt ze eraan toe. Jens lacht ook en laat weten dat hij het wel groots wil aanpakken, inclusief muziek, drankjes en gezelligheid. Maar dan is het wel echt oorlog benadrukt hij. Merel knikt maar vindt wel dat ze het moeten doen. Dit moet wel tussen ons blijven zegt Jens. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *