Dagblad Metro wil langskomen naar Utopia 2 om met langst zittende bewoner Mike te praten

Dagblad Metro wil langskomen naar Utopia 2 om met langst zittende bewoner Mike te praten

Jessie zit achter de laptop wanneer zijn oog op een e-mail valt. Beste Mike leest hij voor. Op maandag 11 februari rond 11:00 uur willen we graag langskomen voor een interview met jou voor het dagblad Metro. Je bent de bewoner die het langst in Utopia 2 zit en daar willen we je graag over spreken. Merel begint te lachen. Zo leuk zegt ze. Jessie besluit de mail uit te printen, waarna Brandon ermee naar mede bewoner Mike gaat. Ik heb iets leuks voor je zegt hij wanneer hij Mike tegen komt. Tof antwoordt Mike wanneer hij de mail leest. Dat is een mooi cadeautje eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *