Shelley en Adriaan hebben een aanvaring over een eerdere gemaakte opmerking

Shelley en Adriaan hebben een aanvaring over een eerdere gemaakte opmerking

Adriaan loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Shelley langsloopt. Die opmerking die je net maakte, vond ik echt niet leuk zegt Shelley. Als ik iets uit de iglo pak, betekent dat niet dat ik iets steel voegt ze eraan toe. Adriaan laat op zijn beurt weten dat het als grap bedoeld was. Ben je ongesteld? Shelley knikt maar zegt dat ze het niet leuk vond. Doei Shelley antwoordt Adriaan geïrriteerd. Wat later komt Shelley toch weer terug. En ook nog het feit dat je zegt dat ik niets aan het doen ben. Adriaan vraagt nogmaals of ze ongesteld is. Je reageert zo heftig op dingen gaat hij verder. Shelley zegt kwaad dat er veel meer mensen zijn die minder doen dan zij. Ik doe altijd wel iets. Adriaan knikt maar vertelt dat hun mening dan verschilt. Ik zie dat anders. En vertelt dat hij haar vaak genoeg voor zich uit ziet staren. Kan je niet gewoon je excuses aanbieden voor je opmerkingen? zegt Shelley dan. Adriaan schudt zijn hoofd. Het was niet eens serieus bedoeld verzekert hij aan het einde van het gesprek.

Wat later staat Adriaan in de keuken als Shelley binnen  komt lopen. Ga je nog sorry zeggen? zegt Adriaan. Shelley schudt haar hoofd. Dat moet jij doen voegt ze eraan toe. Nu mengt Jens zich ook in het gesprek. Wat heeft Adriaan gedaan dan? Shelley vertelt dat hij gezegd heeft dat ze aan het stelen was in de iglo en dat ik niets doe. Ik zei toen dat hij gewoon lekker brood moest gaan bakken. Jens lacht. Dat is niet normaal hoor gaat hij verder. En zegt dat het niet aardig was van Shelley, aangezien Adriaan al de hele dag voor hen in de keuken staat. Ja, maar hij zegt dat ik steel zegt Shelley. Nog wat later geeft Adriaan toe niet meer teleurgesteld te zijn. Ook al was je dat wel, daar heb je mij niet mee antwoordt Shelley koel. Jens is nu ook een beetje teleurgesteld gaat Adriaan verder. Je kunt toch gewoon sorry zeggen? Shelley schudt haar hoofd en zegt dat ze dat niet doet in het geval iemand zegt dat ze uit de iglo steelt. Gaan de twee het nog goed maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *