Jens gaat Adriaan helpen met zijn velen aanvragen

Jens gaat Adriaan helpen met zijn velen aanvragen

Adriaan is druk bezig in de keuken wanneer Jens binnen komt lopen. Er zijn al veel taarten besteld merkt Jens op. Adriaan knikt, maar zegt dat hij het aantal bestellingen wil terugdringen. Dan ben ik straks de hele week aan het bakken, ik heb wel andere dingen aan mijn hoofd benadrukt hij. Jens knikt, maar laat wel weten dat de mensen staan te springen om zijn broden. Adriaan legt uit dat hij niet in Utopia 2 is binnengekomen om een bakkerij te beginnen. Het moet wel leuk blijven benadrukt hij. Jens begrijpt zijn mede bewoner en stelt voor om hem te helpen. Als je mij instructies geeft, vind ik het niet erg om de hele dag in de keuken te staan. Adriaan lijkt het plan wel te zien zitten. Ja, dan doen we het samen. Zal de samenwerking een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *