Jessie spreekt Brandon aan waarom hij niet daadkrachtiger kan zijn

Jessie spreekt Brandon aan waarom hij niet daadkrachtiger kan zijn

Jessie en Brandon lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie over zijn Fittopia begint. Ik zie je momenteel weinig bezig met de dingen die belangrijk zijn, terwijl je wel hoofd samenleving bent. Je wilt personal training gaan geven maar geeft in plaats daarvan de trainingen van Fajah Lourens voegt hij eraan toe. Brandon laat op zijn beurt weten dat hij niet blijft werken aan de samenleving in het geval mensen hun taken toch niet uitvoeren. Maar opgeven is geen optie gaat Jessie verder. Waarom lukt het niet om daadkrachtig te zijn? Brandon begrijpt de vraag maar is het er niet mee eens dat hij nu wordt neergezet als iemand die niets doet. Mensen houden zich niet aan de afspraken wat betreft het schoonmaken. Jessie stelt daarna voor om er alsnog op te blijven hameren, net zo lang tot ze het wel gaan doen. Ik denk dat het goed is om te kijken naar welke dingen je kunnen motiveren. Zal Brandon iets met Jessie zijn advies gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 10:16

    Jessie moet zelf eens gaan werken en niet ALTiJD iemand anders achter zijn broek aan zitten en zelf met zijn handen in zijn zakken overhelt terrein lopen ga werken neem BV een voorbeeld aan Mike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *